Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tento mladík nejspíš udeřil a okradl starší ženu. Policisté prosí o pomoc při pátrání. Poznáte ho?

Mladý muž přepadl pětapadesátiletou ženu v brzkých ranních hodinách na konci července v Oblé ulici. Žena se vracela domů z baru, když ji náhle zezadu někdo udeřil do zad. Paní upadla na zem, neznámý pachatel jí vytrhl kabelku a z místa utekl. Žena byla v šoku a vrátila se zpět do podniku, kde se svěřila přítelkyni a z jejího telefonu následně kontaktovala policii.

Oběť měla v kabelce doklady, mobil, osobní věci a písemnosti, ale také dvě platební karty. Jednu z nich ihned telefonicky zablokovala, ovšem na druhou si vzpomněla až v následujících dnech. Mezi tím stačil neznámý pachatel provést tři neoprávněné výběry v celkové částce dvanáct tisíc korun. Práci mu nepochybně usnadnil přiložený PIN kód.  

 

Kriminalistům se podařilo získat záběry z bezpečnostních kamer u bankomatů, ze kterých neznámý muž vybíral peníze pomocí odcizené platební karty. Po tomto mladíkovi, který by mohl osvětlit celý případ, nyní pátrají.

„Jakékoliv informace k muži na záběrech, které by mohly pomoci kriminalistům ke zjištění jeho totožnosti případně místa pohybu či pobytu, prosím neprodleně sdělte přes tísňovou linku 158," vyzvala policejní mluvčí Andra Cejnková.

Zdroj PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tento mladík nejspíš udeřil a okradl starší ženu. Policisté prosí o pomoc při pátrání. Poznáte ho?  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.