Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opilý mladík chtěl zemřít. Pokládal hlavu na koleje, policisté ho naštěstí včas našli

Nadobro ukončit svůj život se v sobotu rozhodl teprve dvacetiletý mladík. Nejprve se notně posílil alkoholem, pak položil hlavu na koleje. Naštěstí ho viděl strojvedoucí vlaku a přivolaní policisté tragédii zabránili.

V sobotu odpoledne přijali policisté na tísňové lnice přijali oznámení od strojvedoucího vlaku, že viděl u Vracova ležet na kolejích neznámého muže. Měl jít po kolejích a poté položit hlavu na kolejnici. Policisté pak ve spolupráci se železničáři na trati zastavili provoz a začali muže hledat. Po poměrně krátké době se jim muže podařilo dopátrat.

Policisté zjistili, že se jedná o dvacetiletého muže, který i před policejní hlídkou neustále vyhrožoval sebevraždou. Byl zjevně pod vlivem alkoholu, což potvrdila i dechová zkouška s výsledkem 1,8‰. Policisté na místo přivolali lékaře k posouzení zdravotního a psychického stavu muže. Následně byl sanitkou převezen do nemocnice. V souvislosti s touto událostí byly zpožděny dvě vlakové soupravy.

Foto ilustrační foto | Zdroj PČR

Štítky Vracov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý mladík chtěl zemřít. Pokládal hlavu na koleje, policisté ho naštěstí včas našli  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.