Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Zloděj okradl slepce, který upadl na zem. Policisté hledají svědky

Hrozný případ lidského hyenismu zaznamenali minulý týden hodonínští policisté. Na ně se obrátil sedmačtyřicetiletý nevidomý muž s tím, že byl ve středu 16. srpna kolem dvaadvacáté hodiny okraden ve Velkomoravské ulici v Hodoníně před barem Jupiter.

Nevidomý muž při chůzi zakopl na schodku a upadl na zem. Pak mu někdo přišel na pomoc a pomáhal mu zvednout se na nohy. Pravděpodobně v tom okamžiku ale přišel o svoji ledvinku, kterou měl připnutou přes rameno. V okolí pádu ji už nenašel. V ledvince měl mobilní telefon a osobní věci. Policisté věc prošetřují jako krádež.

„Žádáme i případné svědky, kteří se v uvedenou dobu mohli v blízkosti nacházet a mohli by k události, případně k osobám, které se tam nacházely, poskytnout své svědectví. Ozvat se můžete hodonínským policistům osobně na služebně nebo na telefon 974 633 470," vyzval policejní mluvčí Petr Zámečník.

Štítky Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj okradl slepce, který upadl na zem. Policisté hledají svědky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.