Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Muž se na hlavním nádraží vsadil, že dokáže podpálit kolo. Dokázal to, nyní ho čeká pokuta

Kuriózním případem se zabývali strážníci v noci na úterý u hlavního nádraží. O půl čtvrté přijali na lince 156 oznámení, že před nádražní budovou někdo zapálil jízdní kolo připoutané k zábradlí. Díky kamerovému systému pak rychle našli podezřelého, který se k činu přiznal. Důvod strážníky však zarazil.

Hlídku k hořícímu kolu zavolal pracovník úklidové služby, který oheň během chvíle sám uhasil minimaxem. Strážníci si starší bicykl prohlédli a zjistila, že je na něm úplně sežehnuté sedlo. Vysílačkou se tedy spojili s obsluhou kamerového systému a pracovníci dohledového centra je navedli k dvaašedesátiletému muži stojícímu na jednom z nástupních ostrůvků.

Přiznal se jim, že sedátko skutečně podpálil příručním hořákem. Zburcovali ho prý jeho kamarádi, kteří mu tvrdili, že po přiložení zapáleného hořáku se sedlo nevznítí. „Muž tedy sice vyhrál sázku, ve správním řízení mu ale hrozí pokuta 50 tisíc korun," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Foto MP Brno | Zdroj MP Brno

Štítky hlavní nádraží

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž se na hlavním nádraží vsadil, že dokáže podpálit kolo. Dokázal to, nyní ho čeká pokuta  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.