Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policisté chytili muže, který nedávno se zbraní v ruce vykradl dvě pošty

Za sebou má dvě vyloupené pošty a před sebou nyní hrozbu až deseti let vězení. Policisté po několika týdnech od poslední loupeže dopadli jedenačtyřicetiletého muže, kterého podezřívají z loupeží na poštách v Brně-Komárově a Mutěnicích na Hodonínsku. Policisté jej zadrželi ve středu večer v jedné z obcí na Brněnsku. Nyní sedí v policejní cele a čeká na rozhodnutí o vazbě.

Obviněný muž za sebou nemá žádnou trestní minulost. Tímto nešťastným způsobem se podle policie rozhodl opatřit peníze na živobytí. Kriminalisté ho obvinili z trestného činu loupež, za který mu nyní může hrozit až desetiletý pobyt za mřížemi. 

Poštu v Komárově měl podezřelý přepadnout 25. května krátce před 18:00. Nejdříve prý počkal, až odejdou všichni klienti, pak se otvorem pro vkládání balíků dostal za přepážku a se zbraní v ruce si od pracovníka vynutil 30 tisíc a utekl. Podobný scénář zvolil i 7. července v Mutěnicích, kde opět získal několik desítek tisíc korun. Z místa však odjel taxíkem.

„V souvislosti s tímto případem velice děkujeme médiím a veřejnosti za perfektní spolupráci. Na základě odvysílaných reportáží jsme obdrželi několik poznatků, které kriminalistům pomohly muže ztotožnit a zjistit více informací vedoucích k jeho dopadení," uzavřela policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky Mutěnice, okres Hodonín, Brněnsko, Komárov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté chytili muže, který nedávno se zbraní v ruce vykradl dvě pošty  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.