Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policisté chytili čtyři cizince s autem plným pervitinu a extáze. Objížděli diskotéky po celé Evropě

Na cenný úlovek narazili minulý týden  dopravní policisté z Podivína na Břeclavsku při provádění běžné silniční kontroly. Při kontrole u řidiče v Renault Master, který přijel na naše území ze Slovenska, vyšel pozitivní test na omamné a psychotropní látky. To dalo policistům impulz důkladněji prohledat auto a jeho posádku, jež tvořili čtyři cizinci různých národností.

Ve spolupráci s celníky provedli důkladnou prohlídku auta. Služební pes nalezl několik sáčků s krystalickou látkou a další pomůcky k výrobě drog.

Ukázalo se, že skupinka putuje po evropských státech a navštěvuje různé taneční zábavy. Hlavním aktérem v drogové problematice byl právě čtyřicetiletý řidič, který na Českou republiku nebude vzpomínat příliš v dobrém. Chemické rozbory totiž ukázaly, že nalezené látky jsou extáze a pervitin.

„Muž si ve zkráceném přípravném řízení vyslechl od vyšetřovatele podezření z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Policisté cizince doprovodili až před soudce, který mu udělil potrestání v podobě vyhoštění z naší republiky a také mu uložil podmíněný trest," uzavřela policejní mluvčí Kamila Haraštová.

Foto Celní správa | Zdroj PČR

Štítky Evropa, drogy, Slovensko, okres Břeclav, Podivín, Renault Master, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté chytili čtyři cizince s autem plným pervitinu a extáze. Objížděli diskotéky po celé Evropě  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.