Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Mladý muž surově zmlátil svou sestru. Bil ji pěstmi do hlavy a trefil cihlou do žeber

Páteční veselá oslava narozenin v Hodoníně se rázem proměnila v drama. Sedmadvacetiletý muž začal surově bít svou vlastní sestru. Poté hrubě napadl i muže, který se jí zastal.

Hodonínští policisté v pátek večer zadrželi sedmadvacetiletého muže, který fyzicky napadl svoji setru a dalšího muže, který se jí chtěl zastat. „Na páteční oslavě narozenin fyzicky napadl svoji sestru tím způsobem, že ji několikrát udeřil pěstí do hlavy," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Následně po ní hodil cihlu a trefil ji do žeber. Napadená žena utrpěla poranění oka, pohmoždění zápěstí a žeber. Když se jí chtěl zastat jeden z přítomných mužů, tak se útok zacílil také na něj. „Útočník jej praštil pěstí do obličeje a způsobil mu tržnou ránu," doplnil Zámečník.

Následně na místo přijeli přivolaní policisté a snažili se situaci uklidnit a zjistit bližší informace k případu. Agresivní opilý útočník na ně křičel nesrozumitelné výrazy a rozmachoval rukama kolem sebe. Policisté jej zadrželi a eskortovali do policejní cely. „Při dechové zkoušce nadýchal 2,3‰ alkoholu. Policisté incident prošetřují jako podezření z trestných činů Výtržnictví a pokusu Ublížení na zdraví," uzavřel mluvčí.

Zdroj PČR

Štítky Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý muž surově zmlátil svou sestru. Bil ji pěstmi do hlavy a trefil cihlou do žeber  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.