Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Gang krade po Brně osoušeče rukou. Poznáte některého z nich?

U některých věcí by vás ani ve snu nenapadlo, že by se nějakém zlodějíčkovi hodily do krámu. Přesně tím je osoušeč rukou na záchodech. A vida - v Brně je o ně nebývalý zájem. Partička tří lupičů jich za poslední tři měsíce ukradla už pět.

„Žideničtí kriminalisté intenzivně pracují na krádežích celkem 5 osoušečů rukou z benzinek, ke kterým došlo v posledních třech měsících na různých místech v Brně," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

„U dvou případů už se nám podařilo vypátrat pachatele, další tři lidé zachycení na videozáznamu budou své počínaní policistům jen těžko vysvětlovat," dodal mluvčí. Princip krádeží je vždy jednoduchý. U obsluhy si podezřelí vyžádají klíče od sociálního zařízení a tam přístroj v hodnotě až 25 tisíc korun odmontují.

S lupem odchází většinou bokem, v jednom případě byl vysoušeč odnesen v tašce přímo přes prodejnu. Kriminalisté aktuálně pátrají po totožnosti dvou mužů a jedné žen. „Je pravděpodobné, že krádeže byly na objednávku, vyšetřujeme také to, kde poměrně objemné osoušeče skončily. Veškeré poznatky přivítáme na lince 158," uzavřel Šváb.

Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky Brno, krádež, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gang krade po Brně osoušeče rukou. Poznáte některého z nich?  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.