Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Přepadení v centru Brna: trojice se zbraní v ruce přepadla dva mladíky na ulici

Česká republika je jedna z nejvíce bezpečných zemí světa, přesto se i tu najdou kriminálníci, kteří se neštítí vytáhnout zbraň na náhodného kolemjdoucího. A přesně takový případ se stal před nedávnem v centru Brna. Trojice výtečníků přepadla dva sedmnáctileté mladíky v ulici Václavské, naštěstí skončili pachatelé v policejních celách.

Dvojice mladíků šla pa ulici a míjela s jednou ženou a dvěma muži. Jeden z nich však náhle vykřikl, z kabelky vytáhl pistoli a namířil na jednoho z mladíků. Poté ho trojice obestoupila a chtěla po něm ukázat obsah kapes. Agresor se zbraní v ruce mu vyhrožoval, že ho zastřelí a prohlížel si jeho mobilní telefon i peněženku.

Druhému přepadenému se mezitím podařilo utéct a zpovzdálí kontaktoval policii. Podezřelí vzali mladému muži cigarety a řekli, že ho nepustí, dokud nenajdou jeho uprchlého kamaráda. Všichni se tedy vydali na ulici Pekařskou, kde již čekala policejní hlídka. „Čtyřiadvacetileté ženě a mužům ve věku třiatřicet a pětatřicet let nyní hrozí za loupež až desetileté vězení," uzavřela policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Zdroj PČR

Štítky zbraň, Brno, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Michael Hladký

Nevidím informaci o tom jestli zbraně byly drženy legálně či nikoliv.

Čtvrtek, 27. července 2017, 15:50Odpovědět

Přepadení v centru Brna: trojice se zbraní v ruce přepadla dva mladíky na ulici  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.