Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Brňan chodil pravidelně krást do obchodu alkohol. Flašky si schovával do trenek a platil jimi nájem

Netradiční sérii krádeží musel řešit brněnští policisté. Muž chodil pravidelně do jedné prodejny v Řečkovicích a loupil zde alkohol. Jak se později ukázalo, schovával si ho do spodního prádla a flaškami tvrdého platil nájem. Nyní mu hrozí až dva roky.

Královopolští policisté přijali minulý měsíc několik oznámení o krádežích alkoholu v prodejně v Řečkovicích. „Pachatel tam kradl láhve alkoholu, které uschoval pod oděv. Díky kamerovým záznamům byla známa podoba pachatele," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Policisté začali v civilu hlídkovat kolem obchodu. Jednu červnovou středu tak nečekaně dopadla ruka zákona na podezřelého Brňana, že rovnou přiznal, že jde z prodejny, kde ukradl několik lahví alkoholu. Své jednání vysvětlil mizernou finanční situací s tím, že alkoholem se snažil zaplatit nájem.  Na zlodějské výpravy se vydával připraven, na sobě měl i pět vrstev spodního prádla, ve kterém mu zcizené lahve dobře držely. „Celkem se mu podařilo ukrást zboží za 8 tisíc korun. Za krádež mu hrozí až dvouletý trest," uzavřel mluvčí.

Foto pixabay.com | Zdroj PČR

Štítky alkohol, Brno, krádež, Řečkovice, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brňan chodil pravidelně krást do obchodu alkohol. Flašky si schovával do trenek a platil jimi nájem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.