Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž se v Brně pokusil znásilnit mladou ženu. Policie hledá svědka, který násilníka statečně pronásledoval

Zhruba před měsícem si své velmi černé chvíle musela prožít čtyřiadvacetiletá žena. V brněnském centru se ji totiž pokusil znásilnit zatím neznámý muž. Nepodařilo se mu to jen díky dívčině houževnatosti. Policisté případ stále vyšetřují a vyzývají jednoho ze svědků události, který statečně pronásledoval násilníka, aby se přihlásil se svědectvím.

V polovině června se mladá čtyřiadvacetiletá žena vracela nad ránem kolem čtvrté hodiny  domů. V rozjezdu si k ní přisedl neznámý muž a současně s ní vystoupil na Moravském náměstí, ale vydal se na druhou stranu. V ulici Mášově ho najednou žena spatřila znovu.

Při odemykání vchodových dveří od domu ji muž zezadu uchopil a natlačil ke zdi a začal ji osahávat. Dívka křičela a aktivně se bránila. Během chvilky se jí podařilo vysmeknout. V okamžiku, kdy vybíhala ven, se ji muž ještě pokusil zadržet a uchopil ji za batoh. Ten však ženě spadl ze zad a ona vyběhla na ulici.

Začali se sbíhat lidé, kteří  slyšeli křik, aby dívce pomohli. Násilník sebral batoh a utekl. „Z dalších informací vyplynulo, že muže měl pronásledovat cyklista, který následně přepadené batoh přivezl zpět. Před příjezdem policistů ovšem tento svědek odjel. Proto se obracíme na muže, který pomohl mladé ženě, aby neprodleně kontaktoval policii přes tísňovou linku 158 a poskytl kriminalistům informace důležité pro další vyšetřování," prohlásila policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Zdroj PČR

Štítky Brno, batoh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se v Brně pokusil znásilnit mladou ženu. Policie hledá svědka, který násilníka statečně pronásledoval  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.