Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Vypil šest piv a byl přesvědčen, že nejsou točena 'na míru'. Na barmana zavolal strážníky

Neobvyklým sporem mezi zákazníkem a obsluhou se zabývali strážníci ve čtvrtek odpoledne v židenické restauraci. Přivolal je tam čtyřiadvacetiletý muž, který hlídku městské policie přesvědčoval, že podnik šidí klienty. Jak se ale následně ukázalo, situace neodpovídala popisu verze opilého muže.

Při své návštěvě mladík údajně zjistil, že číšník točí pivo pod míru. Aby se prý ujistil, že se nejednalo o náhodu, objednal si a vypil postupně hned šest půllitrů zlatavého moku. Obsluhu si nahrával na mobilní telefon a personálu prý řekl, že záběry zveřejní na internetu.

To už podle nespokojeného zákazníka číšník nevydržel, začal mu hrozit násilím a hrubě ho z restaurace vyprovodil. S touto verzí příběhu ale nesouhlasil ani zaměstnanec podniku, ani hosté, které strážníci náhodně oslovili. Tvrdili naopak, že zákazník se od počátku snažil vyprovokovat konflikt a číšník ho proto v klidu s rukou položenou na rameno nasměroval k východu.

Svědci také potvrdili, že pivo v restauraci vždy splňuje vyznačenou míru. „Případ se bude dál projednávat ve správním řízení," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Zdroj MP Brno

Štítky pivo, restaurace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vypil šest piv a byl přesvědčen, že nejsou točena 'na míru'. Na barmana zavolal strážníky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.