Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Opilá žena vyhodila štěně ze sedmého patra, štěňátko pád nepřežilo

K nelidskému činu se uchýlila opilá žena v Hrušovanech na Brněnsku. Po hádce se svým přítelem vyhodila jejich tříměsíční štěně ze sedmého patra bytového domu. Zvířátko pád nepřežilo.

Podivné osobní vztahy mezi dvaačtyřicetiletým mužem a jeho o rok starší partnerkou hrály spolu s nadměrným užíváním alkoholu pravděpodobně stěžejní roli v případu, který se odehrál na začátku května v Hrušovanech u Brna.

Po hádce partnerů bylo nalezeno na travnaté ploše před domem mrtvé asi tříměsíční štěně křížence. Vyšetřováním policisté zjistili, že zvíře někdo vyhodil z okna bytu v sedmém patře domu, který tamním policistům dobře známé duo obývá.

„Na základě získaných informací kriminalisté zjistili, že štěně vyhodila žena, která se krátce před tím s mužem pohádala. Hádka podle zjištění při vyšetřování přerostla z verbální vulgární smrště ve fyzické napadání," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek. 

Dvojice byla v době  hádky silně opilá, muž nadýchal skoro tři promile, žena dechovou zkoušku odmítla. Žena pak měla štěně vzít a pravděpodobně jako akt pomsty svém druhovi vyhodit z okna. „Kriminalisté ji nyní viní z týrání zvířat," uzavřel mluvčí.

 

Zdroj PČR

Štítky štěně, Hrušovany, Brněnsko, Hrušovany u Brna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá žena vyhodila štěně ze sedmého patra, štěňátko pád nepřežilo  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.