Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Opilá řidička nabourala policejní hlídku, nadýchala přes dvě promile

Velmi rychlé rozuzlení měla nehoda, při které silně opilá žena narazila na křižovatce do auta před sebou. K její smůle v neoznačeném autě totiž seděli policisté.

Ve čtvrtek vpodvečer se nestačila divit hlídka policistů, která v ulici Bubeníčkově zastavila v křižovatce na červenou. Náhle do služebního vozidla v civilním provedení zezadu narazilo vozidlo Opel. Za volantem seděla třiatřicetiletá řidička.

Policistům bylo již na první pohled jasné, proč zřejmě nezvládla dobrzdit. Mladá žena byla totiž silně opilá a potvrdila to i následná dechová zkouška s výsledkem 2,29 promile alkoholu. 

„Požití před jízdou řidička doznala a s výsledkem souhlasila. Celková škoda na obou vozidlech byla předběžně vyčíslena na patnáct tisíc korun. Dopravní nehodu dále vyšetřují policisté. Ženě by však mohl za ohrožení pod vlivem návykové látky hrozit i pobyt vězení," prohlásila mluvčí policie Andrea Cejnková.

Zdroj: PČR

Štítky Opel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá řidička nabourala policejní hlídku, nadýchala přes dvě promile  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.