Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Superluxusní policejní BMW v noci bouralo. Řidič dostal kolaps a narazil do stromu

Pouhé necelé tři týdny brázdilo jihomoravské silnice luxusní policejní BMW i8. Nahánělo strach a budilo respekt. Tedy až do noci na dnešek. Zbrusu nové superauto totiž v noci sjelo ze silnice a narazilo do stromu. Za nehodu dle všeho mohla náhlá zdravotní indispozice řídícího policisty. Dva lidé se zranili.

„Můžeme potvrdit, že včera v nočních hodinách došlo na Brněnsku k havárii policejního vozidla BMW i8, při které došlo ke zranění dvoučlenné osádky vozidla. Podle zjištěných prvotních informací policista v důsledku náhlého vážného zdravotního stavu přestal ovládat vozidlo, sjel mimo komunikaci, kde následně havaroval do stromu,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Komárová. Lékař posléze u řidiče potvrdil náhlou zdravotní indispozici.

Bližší okolnosti této havárie nyní zjišťují policisté z oddělení dopravních nehod. „V tuto chvíli nemůžeme sdělovat žádné další podrobnosti,“ uzavřela mluvčí.

Policie dostala hybridní vůz k testování v první polovině května, jezdí především po jihomoravských rychlostních silnicích. Auto má zapůjčené na šest měsíců nebo do ujetí 20.000 kilometrů, podle toho, co nastane dřív.

Zdroj: PČR, ČTK

Štítky strom, BMW, havárie, BMW i8, Brněnsko, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Superluxusní policejní BMW v noci bouralo. Řidič dostal kolaps a narazil do stromu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.