Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž se chtěl zabít skokem ze Stránské skály. Napoprvé přežil, při druhém pokusu ho chytili policisté

Štěstí v neštěstí měl muž, který se v těchto dnech pokusil o ukončení vlastního života na Stránské skále. Poté, co se značně posilnil alkoholem a oznámil svůj konec po telefonu blízkým, skočil ze skály. Pokus však nevyšel, protože se zachytil o malé břízky. Vyškrábal se tak na skálu podruhé. V tomu mu už však zabránili přivolaní policisté.

Nešťastník napsl svým kamarádům sms o svém záměru. Ti okamžitě kontaktovali policii, ke Stránské skále tak vyjely dvě hlídky a hned začaly propátrávat terén.  Při pátrání potkali policistié kamarády uvedeného muže, kteří ho také hledali. Jeden z policistů si náhle všiml muže odpovídajícího popisu. Ten ovšem uslyšel hlasy svých přátel a rychlým krokem vyrazil k okraji skály.

Policista se k němu ihned rozběhl, zastoupil mu cestu a začal s ním komunikovat. Nešťastník byl zjevně pod vlivem alkoholu, celý od bláta a ve špatném psychickém stavu. Prý se již pokusil o sebevraždu a skočil ze skály,  ale zachytil se o malé břízky, které ho zbrzdily, tak chtěl vystoupat výše a svůj úmysl dokončit. „Policisté muže zajistili a dovedli na parkoviště. Při dechové zkoušce nadýchal 1,66 promile. Na místo dorazila lékařka, která rozhodla o převozu pána do nemocnice," uzavřela policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Zdroj: PČR

Štítky skála, Stránská skála

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se chtěl zabít skokem ze Stránské skály. Napoprvé přežil, při druhém pokusu ho chytili policisté  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.