Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Poznáte ho? Zloděj s ponožkami na botách ukradl věci za sto tisíc

Hodně pohotový byl zloděj, který se ve Šlapanicích prezentoval obrovskou fantazií možná ovlivněnou sledováním televizních kriminálek. K jeho smůle však nebyl dokonale důsledný.

Po překonání plotu a násilném vniknutí do domu ukradl zloděj horské kolo i motorovou pilu a pánskou koženou tašku. V ní měl třiapadesátiletý majitel osobní doklady, firemní dokumenty a další věci, jako luxusní pero či značkový nůž.

Zloděj získal také dvě platební karty. S těmi zamířil ke dvojici bankomatů poblíž šlapanického supermarketu. Vybral z nich skoro padesát tisíc korun v hotovosti. Byť se snažil maskovat výrazně žlutou pláštěnkou, při výběru peněz pachatele zachytila bezpečnostní kamera.

Přesto si zloděj počínal docela šikovně. Aby nezanechal na místě trasologické stopy, natáhl si na boty tmavé ponožky. S lupem musel být nakonec spokojený. „Zloděj získal zajímavou hotovost, kterou při prodeji odcizených věcí může ještě navýšit. Majitel vyčíslil škodu na skoro sto tisíc korun,“ uzavřel na policejním webu mluvčí Bohumil Malášek.

Zdroj: PČR

Štítky Šlapanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Poznáte ho? Zloděj s ponožkami na botách ukradl věci za sto tisíc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.