Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Odmítli bezdomovci reklamovat sexuální pomůcku, začal proto plivat lidem na ulici do tváře

Lidská zvrácenost občas nezná mezí. O tom se přesvědčilo hned několik lidí, včetně jedné maminky s dětmi v Poříčí. Kolemjdoucí bezdomovec ji totiž bezdůvodně plivl do obličeje. Nechutný zážitek však může mít ještě horší dohru. Muž se totiž strážníkům přiznal, že měl v životě snad všechny přenosné nemoci. Zaráží i důvod, proč plival lidem do tváře - kvůli zklamání z odmítnuté reklamace pomůcky v sexshopu.

Ulice, nádraží i prostředky hromadné dopravy prohledávali dnes dopoledne strážníci v centru Brna. Snažili se najít muže, který údajně zcela bezdůvodně plival kolemjdoucím do obličeje. Na tísňové lince městské policie na něj upozornila rozrušená žena, které prý poplival tvář, když šla se svými dětmi po Poříčí.

Mladá maminka měla vážné obavy, že by se od bezdomovce mohla nakazit infekčním onemocněním, a číslo 156 proto vytočila bezprostředně po setkání s ním. Díky tomu mohla strážníkům přesně popsat vzhled odcházejícího muže a sdělit jim, do které tramvaje nastoupil. Žena také zdůraznila, že muž údajně plivl do obličeje i další slečně, která šla kolem.

Strážníci zkontrolovali několik tramvají a informaci o podezřelém předali prostřednictvím dispečinku i řidičům dopravního podniku. Nakonec se jim čtyřicetiletého muže podařilo po několika desítkách minut najít na Zvonařce.

Přiznal se, že na kolemjdoucí skutečně plival, a to přestože si byl vědom, že by mohl být přenašečem infekcí. Před hlídkou podotkl, že ve svém životě už měl asi všechny existující nemoci. S ohledem na tyto okolnosti přivolala k muži státní policisty pro důvodné podezření z trestného činu.

„Strážníci od muže žádali i vysvětlení jeho těžko pochopitelného chování. Odvětil jim, že šel do sex shopu reklamovat nefunkční erotickou pomůcku. Když mu v prodejně reklamaci neuznali, byl tak rozčílený, že cítil potřebu na všechny kolem sebe plivat," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Zdroj: MP Brno

Štítky bezdomovec, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odmítli bezdomovci reklamovat sexuální pomůcku, začal proto plivat lidem na ulici do tváře  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.