Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž v Brně ubránil své gumové medvídky, zloděj mu za to dal pěstí

Nepříjemnou příchuť dostalo středeční odpoledne pro třiapadesátiletého muže v Brně. Osmnáctiletý mladík se mu totiž pokusil ukrást balíček gumových medvídků. Když muž svou pochoutku ubránil, oplatil mu to mladý zloděj ránou pěstí. Za několik minut ho dopadli strážníci.

Na třiapadesátiletého muže ve středu odpoledne údajně velmi nepříjemně dotíral neznámý mladík. Držel se při muži, opakovaně mu sahal do tašky a snažil se z ní vytáhnout jeho osobní věci.

Z Malinovského náměstí ho údajně sledoval až do Opletalovy ulice. Tam se rozhodl pro finální útok a vytáhl muži z tašky balíček s gumovými medvídky. Když si je okradený vzal zpátky, osmnáctiletý mladík se mu pomstil ránou pěstí do obličeje.

Po mladíkovi začali hned pátrat strážníci. Ve spolupráci s napadeným mužem ho po chvíli objevili. „Hlídka mladíka zastavila a vzhledem k tomu, že se pokusil uchránit si ukradenou věc násilím, předala ho státním policistům pro důvodné podezření z trestného činu,“ prohlásil mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Zdroj: MP Brno

Martin Šeda

Štítky Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně ubránil své gumové medvídky, zloděj mu za to dal pěstí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.