Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Žena v Brně zabodla příteli nůž do hrudi. Když si chtěl zavolat záchranku, pobodala ho znovu

Pořádnou "Itálii" zažíval nejspíše doma v Brně muž se svou čtyřiačtyřicetiletou přítelkyní. Jejich dlouhodobé spory pak v pondělí vyústily ve velmi nebezpečnou hádku, při kterém žena bodla přítele kuchyňským nožem do hrudi. Když si její druh chtěl zavolat záchranku, opět se rozlítila a bodla ho podruhé. Muž útok naštěstí přežil.

V pondělí ve večerních hodinách se pár vrátil se svým domů z oslavy narozenin. Oba byli posilněni alkoholem a došlo k hádce. Žena svému příteli měla dle jejích slov udělat žárlivou scénu, při které ho nejprve zfackovala  a následně do něj strčila. Muž ztratil rovnováhu, narazil do dveří a rozbil skleněnou výplň.

Žena poté vzala kuchyňský nůž a muže bodla do hrudníku. Poraněný si chtěl přivolat pomoc a telefonoval na záchranku, to ovšem ženu roznítilo natolik, že vzala další nůž a muže bodla ještě jednou, ten pak ztratil vědomí.

Na místo dorazili záchranáři i policisté. Žena všechny vpustila dovnitř. Lékař ihned poskytl první pomoc raněnému, záchranáři ho pak převezli do nemocnice. Útočnice putovala na policejní stanici.

„Kriminalisté zjistili, že žena se obdobného jednání dopustila na svém příteli již v minulosti. Obvinili ji ze zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví s návrhem na vazbu, za který jí hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi," uvedla na policejním webu mluvčí Andrea Cejnková.

Zdroj: PČR

Štítky Brno, Itálie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena v Brně zabodla příteli nůž do hrudi. Když si chtěl zavolat záchranku, pobodala ho znovu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.