Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Ukradl motorovku, dva snubní prsteny, šest lahví kořalky, třináct piv a pět kilo česneku

V posledních pár dnech evidovali jihomoravští policisté hned několik vloupání do rodinných domů. Hodně pestrý lup si například odnesl zatím neznámý zloděj z rodinného domku Omicích. Ukradl totiž vše, co mu přišlo pod ruku. A k neštěstí majitele mu toho pod ruku bohužel přišlo spoustu.

Zloděj se do příbytku osmatřicetiletého majitele dostal v noci po poničení vstupních dveří. Z obydlí ukradl motorovou pilu a dva snubní prsteny. K tomu si vzal asi na oslavu úspěšného výpadu šest lahví kořalky, třináct piv a pět kilo česneku. Škoda je nejméně dvacet tisíc korun. 

Bez viditelného poškození, pravděpodobně vstupními dveřmi, se v noci dostal do rodinného domku ve Šlapanicích zatím neznámý pachatel. V něm pak urkadl jízdní kolo, notebook, domácí kino a finanční hotovost. Škoda je více než padesát tisíc korun.

Prakticky okamžitě může začít pracovat zatím neznámý pachatel, který se násilím dostal do sklepa rodinného domku v Dolních Kounicích. Tam totiž odcizil křovinořez a hodil se mu i kanystr s benzínem. Majiteli tak způsobil škodu za skoro deset tisíc korun.

Zdroj: PČR

Štítky rodinný dům, Šlapanice, Dolní Kounice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ukradl motorovku, dva snubní prsteny, šest lahví kořalky, třináct piv a pět kilo česneku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.