Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Sedmnáctiletý mladík se snažil rozmlátit zámky na kole cihlou

Prozíravé rozhodnutí použít raději dva zámky než jeden, si mohou pochvalovat dva muži, kteří v neděli brzy ráno v centru města takto zabezpečili svá jízdní kola a na nějakou chvíli se od nich vzdálili. Jejich kola totiž padla do oka sedmnáctiletému zloději. Na překonání zámků se rozhodl vzít cihlu, tím o sobě dal hlasitě vědět.

Naštěstí pro majitele kol zaslechli podivné tlučivé zvuky z České ulice strážníci a zamířili zjistit, jaký mají původ. U jízdních kol, která již byla spojena jen jedním zámkem, pak zahlédli muže, který v ruce držel cihlu. Její ulomky prozradily způsob, jakým mladík první zámek překonal.

„Sedmnáctiletý podezřelý se sice pokusil o útěk, ale doběhl jen do Veselé ulice, kde ho strážníci zajistili. Následně vyrozuměli státní policisty a po konzultaci s nimi předali případ pro podezření z majetkového přestupku k dořešení správnímu orgánu," uzavřel mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Zdroj: MP Brno

Štítky zámek, cihla, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmnáctiletý mladík se snažil rozmlátit zámky na kole cihlou  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.