Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Mladík se v Brně chtěl zabít skokem pod vlak, protože ztratil značkový telefon

Od začátku roku skočilo zemřelo na kolejích jižní Moravy víc než deset lidí. Na konci týdne se k nim málem přidal další. Nad důvodem, proč si teprve devatenáctiletý mladík chtěl vzít život, však zůstává rozum stát.

 

Brněnští strážníci našli po spolupráci s operátory linky 112 na jihu města rozrušeného mladíka, který se netajil touhou ukončit svůj život pod koly rozjetého vlaku. Hlídce se s nešťastníkem podařilo navázat rozhovor, aspoň částečně ho uklidnit a odradit od sebevražedných úmyslů.

Mírně podnapilého mladého muže pak strážníci přesvědčili, aby s nimi od kolejí odešel do bezpečí a záhy se od něj dočkali velmi zarážejícího zdůvodnění, proč si chtěl vzít život. Jeho hlavním motivem prý byla ztráta značkového mobilního telefonu.

„Strážníci se přesvědčili, že devatenáctiletý muž není zraněn a vyčkali v jeho přítomnosti do příjezdu přivolaných zdravotníků, kteří ho převezli do psychiatrické nemocnice," uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Zdroj: MP Brno

Štítky Brno, Jihomoravský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík se v Brně chtěl zabít skokem pod vlak, protože ztratil značkový telefon  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.