Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilý muž řádil v garážích. Vystříkal hasičák a zdemoloval Jawu. Nic si nepamatuje

Jako smyslu zbavený řádil opilý muž v garážích v Technické ulici. Nejprve poškodil senzory elektronické kontroly, pak vzal hasicí přístroj, jeho obsah vystříkal a nakonec mu padla do oka zaparkovaná motorka Jawa, kterou začal demolovat.

 

Na přelomu roku v brzkých ranních hodinách se vypravil opilý čtyřiatřicetiletý muž původem z Přerova do garáží firmy v ulici Technické.  Utrhl sedadlo řidiče, ohnul stupačku, ulomil ukazatel směru, vyhnul přední blatník atd. Mužovo běsnění zastavil až pracovník ostrahy, který ho zadržel do příjezdu policejní hlídky.

Opilec s výsledkem dechové zkoušky přes dvě a půl promile alkoholu skončil v cele. Dohromady způsobil škodu za bezmála čtyřicet tisíc korun.

Z noci si moc nepamatuje, pouze uvedl, že ve firmě pracuje jeho známý, kterého chtěl patrně navštívit, ale co ho vedlo k uvedenému jednání, netuší. Nyní mu může hrozit až rok ve vězení.

Zdroj: PČR

Štítky garáž, Jawa, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž řádil v garážích. Vystříkal hasičák a zdemoloval Jawu. Nic si nepamatuje  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.