Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Opilý muž si bez dovolení půjčil auto, vybral tombolu, naboural do vrat a šel spát

V noci na neděli muselo být ve Veselí nad Moravou opravdu veselo. Devětadvacetiletý muž se totiž v opilosti rozhodl zajet si pro vyhranou tombolu v cizím autě. Na křižovatce místo odbočení vjel do protisměru a naboural do garáže rodinného domu. Po vyproštění z auta se nejspíš rozhodl, že je nejvyšší čas jít spát.

Dopravní policisté se nestačili divit, když vyšetřovali dopravní nehodu Veselí nad Moravou. Devětadvacetiletý muž se bez vědomí majitelky zmocnil jejího Fordu. Účel jeho jízdy byl nevšední - zajel s ním totiž ke kulturnímu domu vyzvednout vyhranou tombolu.

Při cestě s trofejí domů chtěl na křižovatce odbočit, sjel však ze silnice a narazil do garážových dveří rodinného domu. Tam s "půjčeným" autem uvízl.

Po vystoupení z auta místo opustil a rozhodl se jít domů spát. Když ho policisté našli a podrobili dechové zkoušce, ukázala hodnotu 0,4 promile alkoholu v krvi. "Při dalším prověřování policisté zjistili, že tento muž nevlastní žádnou skupinu řidičského oprávnění a vozidlo užil bez vědomí majitelky. Případem se policisté dále zabývají," uzavřel na policejním webu mluvčí Petr Zámečník.

Zdroj: PČR

Martin Šeda

Štítky Veselí nad Moravou, Ford Motor Company

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž si bez dovolení půjčil auto, vybral tombolu, naboural do vrat a šel spát  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.