Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž stál v Brně na mostě a chtěl skočit, policisté mu zachránili život

Všímavost kolemjdoucího a včasný zásah policistů zachránil život muži, který chtěl skočit z mostu na Křenové ulici. Muž byl silně opilý, policistům se ho po několika minutách podařilo přemluvit a nešťastník si úmysl rozmyslel.

 

Na tísňovou linku telefonoval v uplynulých dnech nad ránem kolemjdoucí s tím, že na mostě  v ulici Křenové vidí muže, který chce patrně skočit dolů. Muž stál za zábradlím a policistům skutečně řekl, že chce skončit se životem, protože nemá jiné východisko.

"Policisté prostor uzavřeli, aby zamezili přístupu dalších osob a s mužem stále komunikovali," popsala na policejním webu mluvčí Andrea Cejnková. Jednomu z členů hlídky se po několika minutách podařilo nešťastníka přesvědčit, aby od úmyslu ukončit svůj život upustil. Muž byl pod vlivem alkoholu a při dechové zkoušce nadýchal bezmála dvě promile. Na místo dorazili záchranáři a pán skončil v péči odborníků.

Zdroj: PČR

Štítky Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž stál v Brně na mostě a chtěl skočit, policisté mu zachránili život  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.