Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič srazil sedmiletou holčičku a ujel. Policie hledá svědky

Policisté žádají o pomoc případné svědky dopravní nehody, která se stala v pondělí 13. února ve tři hodiny odpoledne v Hustopečích. Sedmiletou holčičku tam při objíždění zaparkované dodávky srazil muž v tmavém autě. Po nehodě sice zastavil, pak si nejspíše svůj úmysl rozmyslel a ujel.

V pondělí 13. února ve tři hodiny odpoledne šla v Hustopečích sedmiletá dívka spolu se svým bratrem směrem dolů z náměstí a vběhla na silnici, kde stála zaparkovaná dodávka. Z horní části náměstí projíždělo auto, které dodávku objelo. Při objíždění došlo ke střetu s holčičkou. Řidič sice na místě na chvíli zastavil, ale následně odjel neznámo kam. Dívka po nehodě utrpěla zranění.

Policisté uvítají jakoukoliv informaci, která by vedla na stopu vozidla či řidiče. Mělo se jednat o tmavší auto, které řídil muž snědé pleti. Na místě spolujezdkyně seděla pravděpodobně žena, která měla rezavé vlasy. "V případě jakýchkoliv poznatků kontaktujte břeclavský dopravní inspektorát – tel. 974 632 255, mob. telefon 602 469 135 či bezplatnou linku 158. Za pomoc a ochotu předem děkujeme," vyzvala na webu mluvčí břeclavských policistů Kamila Haraštová.

Zdroj: PČR

Štítky Hustopeče

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič srazil sedmiletou holčičku a ujel. Policie hledá svědky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.