Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

VIDEO: Chlapec namířil nabitou zbraň do obličeje čtrnáctiletého hocha, nutil ho zbít kamaráda

Scény jako z americké gangsterky si všiml pracovník bezpečnostní agentury obchodního centra při sledování bezpečnostních kamer. Teprve třináctiletý chlapec mířil zbraní na čtrnáctiletého a pod výhrůžkou zastřelení ho nutil zbít o rok staršího kamaráda.

 

Závažné sdělení spěchaly v neděli odpoledne prověřit dvě autohlídky městské policie po telefonátu pracovníka bezpečnostní agentury z brněnského nákupního centra. Před obchodní galerií se totiž podle něj navzájem napadalo několik lidí.

Strážníci podle popisu bleskově vypátrali čtrnáctiletého a patnáctiletého chlapce. Na mladšího z nich údajně neznámý mladík vytáhl pistoli a pod pohrůžkou zastřelení ho nutil, aby staršího hocha zbil. Chlapec to v obavách o svůj život nakonec udělal. Podezřelého strážníkům ukázali, a ten se okamžitě dal na útěk. Hlídka ho po několika metrech dohnala a zastavila za použití donucovacích prostředků.

Strážníci u něj skutečně našli plynovou pistoli s plně nabitým zásobníkem, jednalo se o věrnou kopii pistole Glock 17. I pro zkušené strážníky bylo překvapením, když mladík prohlásil, že je mu teprve třináct let. Jeho věk následně potvrdili i přivolaní státní policisté. Podezřelého mladíka, zajištěnou zbraň a spolu s ní i celý případ si přijeli převzít přímo na místo. 

Zdroj: MP Brno

Štítky zbraň, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Chlapec namířil nabitou zbraň do obličeje čtrnáctiletého hocha, nutil ho zbít kamaráda  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.