Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zloděj si připravil odcizené věci do v areálu odstavené dodávky, tu ale nenastartoval

I zloději mají své špatné dny. Dodávka, kterou chtěl v pachatel převézt věci v hodnotě přes šedesát tisíc korun, nešla nastartovat. Bez lupu ale neodjel, v jednom ze skladů ukradl motorku, se kterou se dostal pryč z místa činu.

Docela naštvaný musel být zloděj, který v noci řádil v areálu bývalého zemědělského družstva v Příbrami na Moravě. Zatím neznámý pachatel prokázal hodně šikovnosti. Nejdříve musel vylézt na půdu a odtud se pak po poničení větracího okénka dostal do zámečnické dílny. Z ní odcizil vedle ručního elektrického nářadí a náčiní i svářečku. Tyto věci v hodnotě hodně přes šedesát tisíc korun si odložil do venku zaparkované dodávky Ford. Navíc se ve vedlejší místnosti pokusil odcizit na stěně instalovaný televizor. 

Pak se mu přilepila smůla na paty. Automobil, v němž měl připravené odcizené věci, se mu nepodařilo nastartovat a následně s ním odjet. Nakonec s prázdnou neodjel. V jednom ze skladů našel odstavenou motorku Honda v hodnotě třicet tisíc korun, s níž odjel. Pachatel je podle Bohumila Maláška, mluvčího policie Jihomoravského kraje, stále neznámý.

 

Štítky Ford Motor Company, Honda, Příbram na Moravě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj si připravil odcizené věci do v areálu odstavené dodávky, tu ale nenastartoval  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.