Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž se postavil do cesty jedoucí šalině. Následně dal hlavičku dívce, která mu chtěla pomoci

Nepochopitelným chováním se projevil v sobotu večer jednapadesátiletý muž. Nejdříve si stoupl do kolejiště přímo před jedoucí tramvaj, kterou musel řidič zabrzdit, aby muže nesrazil. Poté napadl dvacetiletou dívku, která mu chtěla pomoct - udeřil ji hlavou do nosu a zranil. Případ nyní vyšetřuje policie.

Doprostřed kolejiště si v sobotu večer stoupl jednapadesátiletý muž, ke kterému přivolal městskou policii řidič tramvaje. Ten musel podle svých slov soupravu i s cestujícími zastavit, aby dotyčného nesrazil.

Zaměstnanec dopravního podniku také strážníkům vylíčil, jak muž údajně napadl dvacetiletou ženu, která se ho pokusila z kolejí odvést. Hlavou ji prý udeřil do nosu, až žena upadla na zem. Napadená měla zakrvácenou kabelku a nemalého množství krve si strážníci všimli i na silnici.

Jedna z hlídek tak doprovodila ženu na ošetření do nedaleké Nemocnice Milosrdných bratří. Další hlídka podezřelého muže zajistila, přivolala zdravotníky a lékařka rozhodla o převozu na záchytnou stanici. "Vzhledem k intenzitě útoku a rozsahu zranění, která žena utrpěla, strážníci předali případ státní policii pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu," uvedla mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Zdroj: MP Brno

Štítky Nemocnice Milosrdných bratří, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se postavil do cesty jedoucí šalině. Následně dal hlavičku dívce, která mu chtěla pomoci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.