Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tři muži ukradli v brněnském pivovaru osm sudů a nastoupili s nimi do autobusu

Trojice mužů si počínala velmi drze, když minulý týden ukradla z pivovaru z Černovicích osm prázdných sudů od piva. Se čtyřmi následně nastoupili do linkového autobusu, čtyři si schovali nedaleko v houští. Po dopadení policisty vyšlo najevo, že od začátku roku jich nakradli dohromady dvaatřicet.

Přes tísňovou linku se na policii minulý týden obrátil vedoucí pracovník skladu pivovaru v Černovicích s oznámením, že došlo opětovně ke krádeži sudů. Trojice mužů překonala oplocení, vnikla do areálu, odcizila osm sudů v hodnotě osm tisíc korun a z místa utekla.

Policisté následně zkontrolovali v zastávce Faměrovo náměstí cestující v autobusu,  mezi kterými byla i podezřelá trojice se čtyřmi odcizenými sudy. Další čtyři sudy si mladí muži uschovali poblíž železniční tratě v ulici Hájecké.

Jak vyšlo z dalšího šetření najevo, pánové se uvedené trestné činnosti věnovali nejméně od začátku ledna a v jiných případech s nimi byl ještě další mladík. Celkem tak z areálu měla čtveřice mužů ve věku od dvaadvaceti do šestatřiceti let odcizit nejméně dvaatřicet sudů.

"Zloději tak odcizením a poškozením majetku způsobili společnosti škodu téměř čtyřicet tisíc korun. Kromě nejmladšího muže mají všichni již trestní minulost. Podezřelým nyní za krádeže hrozí až dvouletý pobyt ve vězení," uvedla na policejním webu mluvčí Andrea Cejnková.

Zdroj: PČR

Štítky sud, pivovar, Černovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři muži ukradli v brněnském pivovaru osm sudů a nastoupili s nimi do autobusu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.