Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Agresivní řidič úmyslně nacouval na dálnici do druhého auta

Bezohledného řidiče vozidla Opel se podařilo vypátrat policistům z dálničního oddělení v Ivanovicích na Hané. Na 222. kilometru dálnice D1 zprava předjel Ford Galaxy, následně zabrzdil a když řidič druhého vozu brzdný manévr zvládl, zařadil zpátečku a narazil do něj. Nyní mu hrozí desetitisícová pokuta a roční zákaz řízení.

 Auto řídil začátkem prosince sedmačtyřicetiletý Brňan. V prostoru 222 kilometru dálnice D1 ve směru na Ostravu nejprve zprava podjel Ford Galaxy, najel před něj do levého pruhu a donutil ho zastavit. Když jeho řidič nečekaný manévr zvládl, zařadil agresor za volantem zpátečku a do Fordu narazil. Následně z místa odjel.

Těžko říct, co ho vyprovokovalo k neadekvátní reakci, při následném vyšetřování totiž odmítl vypovídat.  "Za couvání na dálnici, způsobení dopravní nehody a další prohřešky hrozí pachateli kromě patřičného bodového ohodnocení desetitisícový trest a zákaz řízení až na jeden rok," uvedl na policejním webu mluvčí Pavel Šváb.

Zdroj: PČR

Štítky dálnice, Opel, Ford Galaxy, Dálnice D1, Ivanovice na Hané, Ford Motor Company, Brno, Pavel Šváb, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Agresivní řidič úmyslně nacouval na dálnici do druhého auta  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.