Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž v MHD udeřil dívku do obličeje kvůli focení selfie, hlídce strážníků se pokusil utéct

V sobotu brzy ráno přijali strážníci telefonické oznámení o fyzickém napadení mladé ženy, ke kterému došlo v autobusu, projíždějícím ulicí Hvězdoslavova. Hlídka pak ve vozidle vyzvala údajného útočníka, aby je následoval ven na zastávku, kde budou případ projednávat. Při vystupování se však dvaatřicetiletý muž pokusil strážníky hrubě odstrčit a uprchnou, a ti tak byli nuceni použít donucovací prostředky a služební pouta.

Svědci i napadená devatenáctiletá slečna následně popsali předchozí událost tak, že skupinka mladých lidí si krátila cestu domů vzájemným fotografováním, což se nelíbilo vedle sedícímu muži. Ten jim prý začal nejprve nadávat, pak jeden mobilní telefon vyhodil z okénka vozu a když se snažil vzít telefon i mladé ženě, která mu ho odmítla dát, udeřil ji údajně pěstí do obličeje.

Hlídka všechna získaná fakta zdokumentovala a případ pro podezření z přestupkového jednání postoupila ke správnímu řízení. 

Zdroj: MP Brno

Štítky Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v MHD udeřil dívku do obličeje kvůli focení selfie, hlídce strážníků se pokusil utéct  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.