Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Patnáctiletý chlapec stáhl před hlavním nádražím půl litr vodky, bezvládný padl vedle lavičky

Teprve patnáctiletý chlapec si chtěl dopřát trochu té dospělé zábavy. Sehnal si proto flašku vodky a celou ji vypil. Bezvládného ho pak našli ležet vedle lavičky před hlavním nádražím brněnští strážníci.

Hlídka chlapce spatřila v noci na neděli. Ležel vedle lavičky v přístřešku nástupního ostrůvku, vedle něj stála jeho stejně stará kamarádka a strážníkům řekla, že vypil asi půl litru vodky. Potom si prý spolu sedli na lavičku a mladý muž se sesul k zemi.

Hlídka zkontrolovala, že chlapec dýchá a není poraněný. Domluvit se s ním však nebylo možné, a tak ho uložila na bok a přivolala sanitku.

Zdravotníci se mladistvého ujali a kontaktovali jeho otce. Chlapec po nějaké době zvládl i dechovou zkoušku, která ukázala více než 1,6 promile. Záchranáři proto naznali, že není v ohrožení zdraví a předali ho otci.

„Strážníci vyrozuměli i státní policisty, kteří neshledali podezření z trestného činu. Strážníkům se podařilo zjistit, kde pravděpodobně mladíkovi litrovou láhev s vodkou prodali, a případ předávají správnímu orgánu," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Foto pixabay.com

Štítky chlapec, hlavní nádraží, vodka, strážníci

Patnáctiletý chlapec stáhl před hlavním nádražím půl litr vodky, bezvládný padl vedle lavičky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.