Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Choval se jako opičák. Na Hodonínsku policisté odchytili recidivistu, který skákal po autech

Kradl, ničil veřejný prostor a skákal po autech. Čtyřicetiletému výtržníkovi, který už je pro místní policisty známá firma, hrozí až tři roky za mřížemi.

Hodonínští policisté obvinili čtyřicetiletého výtržníka, a to hned z několika trestných činností. Jedná se o známého místního recidivistu, který má za sebou řadu majetkových, násilných deliktů a pobytů ve vězení. Odpykávání trestů jej však nijak nenapravilo a vždy si po návratu z vězení některý přestupek zopakoval. V posledních týdnech jej policisté řešili pro drobné krádeže v hodonínských prodejnách, kde kradl různé druhy zboží. Naposled byl odsouzen na 36 měsíců nepodmíněně.

Jako utržený ze řetězu

Poslední kapka přišla, když muž v hodonínské ulici Velkomoravská agresivně pokřikoval, rozhazoval rukama a ze vzteku ukopnul odpadkový plastový koš. Zastavil se u budovy Finančního úřadu Hodonín, kde vyskočil na přední kapotu zaparkovaného auta, po kterém začal skákat. Z auta přeskočil na odstavený bicykl, snažil se mu rozdupat zadní kolo i na něm připevněný kovový košík.

Přivolaní policisté jej na místě zadrželi a přepravili do policejní cely. Po sečtení všech napáchaných škod jej obvinili z trestných činů krádeže, poškození cizí věci a výtržnictví. Pak byl muž umístěn do vazební věznice. Hrozí mu až tři roky za mřížemi. 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky výtržník, policie, krádež, Hodonín, okres Hodonín

Choval se jako opičák. Na Hodonínsku policisté odchytili recidivistu, který skákal po autech  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.