Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Sedmnáctiletý mladík skákal v Brně po autech. Strážníkům tvrdil, že zakopl

Noční řádění se nevyplatilo teprve sedmnáctiletému mladíkovi, který se o víkendu v Černých Polích rozhodl, že se projde po autech. V jednom z nich totiž seděl majitel a poté, co nevěřícně přihlížel, jak mu mladý muž šlape po autě, zavolal strážníky.

Zatímco u jednoho auta objevili strážníci na zadním skle jen obtisknuté dlaně, na vedle stojící octavii zůstala promáčknutá kapota u pravého předního světla. Hlídka strážníků pak v nedalekém bytovém domě oslovila skupinu mladých lidí a ti svého známého přivedli.

Mladý muž kontakt s auty přiznal. Hájil se však tvrzením, že zakopl, a na automobil spadl. Po několika krocích se mu prý stalo totéž u druhého auta.

„Strážníci záležitost postoupili do správního řízení pro podezření z majetkového přestupku. Hrozí za něj pokuta do 50 tisíc korun," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem. 

Pokud se ale ukáže, že škoda na autě dosáhne alespoň pěti tisíc korun, čekají mladíka větší problémy – může být podezřelý ze spáchání trestného činu.

Foto MP Brno

Štítky octavia, skákání po autech, Brno, mladík, strážníci, Škoda Octavia

Sedmnáctiletý mladík skákal v Brně po autech. Strážníkům tvrdil, že zakopl  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.