Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Bitka na hlavním nádraží. Cizinci se zeptali na cestu, odpověď se jim nelíbila, tak dali muži pěstí

Rvačkou skončilo v pátek nad ránem setkání pěti cizinců na nástupním ostrůvku v Nádražní ulici. Konflikt začal nevinnou otázkou na cestu. Když se dvojici cizinců odpověď nezdála, zmlátili nejdříve tázaného mladíka, pak i jeho kamarády.

Když na místo dorazili strážníci, uviděli jednadvacetiletého muže s roztrženým tričkem, který jim lámanou češtinou popsal, že k němu přistoupili dva muži ve věku 21 a 26 let a bezdůvodně ho napadli. Údajně zaútočili také na jednatřicetiletého kamaráda a jeho o devět let starší partnerku.

Dvojice hlídce popsala, že se jich muži prý zeptali na odjezd autobusu, nebyli ale spokojeni s neurčitou odpovědí. Jejich verzi potvrdilo také několik dalších svědků.

Odlišně celou událost vylíčili oba podezřelí, kteří postávali opodál. Jednadvacetiletý muž s roztrženým tričkem je prý vyprovokoval a poté nastala bitka.

„Protože si všichni tři poškození stěžovali na rozličné bolesti, strážníci přivolali na místo záchranáře, kteří je převezli do Vojenské nemocnice k ošetření," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková. Oba mladí muži jsou podle mluvčí podezřelí z přestupku proti občanskému soužití a událost tak prošetří přestupková komise. 

Štítky rozjezdy, bitka, cizinci, otázka na cestu, brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bitka na hlavním nádraží. Cizinci se zeptali na cestu, odpověď se jim nelíbila, tak dali muži pěstí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.