Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Brně se o víkendu uzavře část dálnice D1 směrem na Ostravu

V Brně se na dálnici D1 od dnešních 21:00 uzavře do nedělních 11:00 jízdní pás směrem do Ostravy kvůli montáží mostních portálových konstrukcí. Uzavírka bude od 195. do 196. kilometru, řidiči místem projedou v protisměrném jízdním pásu směrem na Prahu. Kvůli tomu nebude možné sjet na exitech na 194. a také 196. kilometru.

Ve směru na Ostravu bude svedená doprava do jednoho pruhu už na 194. kilometru a bez omezení se pojede až od 196. kilometru. Řidiči, kteří chtějí sjíždět z D1 na rychlostní silnici na Vídeň, nebo na dálnici na Bratislavu či opačně, budou muset kritická místa objet po jiných částech těchto sjezdů. ŘSD doporučuje pečlivě sledovat dopravní značení.

Vzhledem ke svedení dopravy do pásu směrem na Prahu budou řidiči omezení i v tomto směru, a to v délce dvou kilometrů. Rychlost zde bude omezená na 80, v některých místech na 60 kilometrů za hodinu. Vzhledem k nízké hustotě dopravy o víkendu by podle ŘSD neměly vznikat větší komplikace.

Zdroj: ČTK

Štítky ČR, stavby, silnice, automobilová, D1, Brno, dálnice, Ostrava, Dálnice D1, Praha, doprava, Ředitelství silnic a dálnic, Vídeň, Bratislava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně se o víkendu uzavře část dálnice D1 směrem na Ostravu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.