Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na Blanensku vlak usmrtil muže, včera v ČR na kolejích čtyři oběti

Osobní vlak dnes vpodvečer srazil a usmrtil šestašedesátiletého muže poblíž zastávky Šebetov na Blanensku. Včera to řekl mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal. Vlaky dnes v Česku usmrtily čtyři lidi a jednoho těžce zranily.

Nehoda se stala krátce po 18:00, muže srazil osobní vlak jedoucí z Velkých Opatovic do Skalice nad Svitavou. Doprava byla v místě srážky přerušena zhruba do 21:30. "Nehoda se stala na místě veřejnosti nepřístupném," uvedl Drápal.

Na Nový rok to byl už pátý podobný případ. Ráno zahynula pod koly vlaku v Řevnicích u Prahy žena. Nehoda se stala na železničním přejezdu. Vpodvečer usmrtil osobní vlak na trati mezi Českou Lípou a Svorem muže ve věku 50 až 60 let a také třicetiosmiletého muže na okraji nádraží v Teplicích. Další podobná událost zastavila vlaky z Krnova do Brantice. "Tam skončil střet chodce s vlakem těžkým zraněním," dodal mluvčí Drážní inspekce.

Zdroj ČTK

Štítky železnice, dráha, nehoda, smrt, Blansko, Šebetov, okres Blansko, Česko, osobní vlak, Drážní inspekce, Praha, Skalice nad Svitavou, Řevnice, Česká Lípa, Teplice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Blanensku vlak usmrtil muže, včera v ČR na kolejích čtyři oběti  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.