Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Problémy s plynovým potrubím uzavřely v noci Koliště mezi Cejlem a Lidickou. Ráno hrozil dopravní kolaps

Kvůli závadě na plynovém potrubí byla v noci na dnešek uzavřena ulice Koliště a to od křižovatky s ulicí Cejl po křižovatku s ulicí Lidická. Policisté se večer obávali, že závada a s ní spojené výkopové práce nebudou ukončeny dříve, než v pondělí v poledne. V pondělí v ranní špičce by už tak přetížená doprava měla fatální následky. Problém se však podařilo vyřešit už v noci.

„Na místě řídí dopravu hlídky dopravních policistů i městská policie. Doporučujeme řidičům, kteří se mohou ulici Koliště a přilehlému okolí vyhnout, aby volili jinou trasu," varovala v noci policejní mluvčí Alice Musilová. Obavy byly na místě. Jedna z nejfrekventovanějších ulic v centru města by byla kompletně zavřená. Bez potřebných předchozích varování.

Původní policejní výhledy počítaly s otevřením nejdříve o pondělním poledni. „Je možné, že i déle" připouštěla ještě včera Musilová. V noci se však naštěstí podařilo závadu na potrubí odstranit, o několik hodin dříve. „Komunikace je již volně průjezdná," oznámila ráno mluvčí.

Jediná omezení v daném úseku jsou tedy nyní pouze ta, se kterými brněnští řidiči bojují celé prázdniny - práce na inženýrských sítích a s tím související zúžení do jednoho pruhu. Volného průjezdu ve všech pruzích se na Kolišti dočkají až od 1. října.

Foto Kopemezabrno.cz

Štítky Cejl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Problémy s plynovým potrubím uzavřely v noci Koliště mezi Cejlem a Lidickou. Ráno hrozil dopravní kolaps  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.