Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nehoda dvou aut skončila tragicky. Dva lidé zemřeli, pět lidí se těžce zranilo. Tři z nich jsou děti

Dva lidské životy si dnes odpoledne vyžádala srážka dvou osobních aut u obce Bantice na Znojemsku. Dagmar Kellnerová z operačního střediska jihomoravské záchranné služby ČTK řekla, že dalších pět lidí mělo středně těžká poranění, z toho tři děti. Na místě zasahoval vrtulník. Hlavní tah I/53 z Brna do Znojma byl neprůjezdný, policie odkláněla dopravu přes vedlejší komunikace.

Auta se srazila na křižovatce. „Vozidlo Volkswagen Multivan jelo od Lechovic a na křižovatce od Bantic mu nedalo přednost jiné auto," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb. Auto značky Ford skončilo po kolizi na boku. Cestovali v něm dva lidé a oba zemřeli. Ve Volkswagenu s přívěsem jela pětičlenná rodina. Všichni skončili v nemocnici. „Původní informace o vážných zraněních se nepotvrdily. Všichni ale měli středně těžká zranění a skončili v nemocnici," doplnila Kellnerová.

V posledních dnech je to druhá vážná nehoda na Znojemsku, která si vyžádala lidské životy. V pátek se srazilo osobní auto s vlakem. Ve voze zemřeli dva dospělí lidé a záchranáři přepravili dítě v kritickém stavu do nemocnice.


 

Foto HZS JMK | Zdroj ČTK

Štítky okres Znojmo, Brno, Volkswagen, Znojmo, Bantice, nemocnice, Pavel Šváb, Ford Motor Company, Lechovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda dvou aut skončila tragicky. Dva lidé zemřeli, pět lidí se těžce zranilo. Tři z nich jsou děti  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.