Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Na jihomoravských silnicích skončilo o víkendu pod koly aut hned několik motorkářů

Hodonínští policisté zaznamenali během uplynulého víkendu několik nehod, z nichž si odneslo zdravotní následky několik motorkářů. Ve dvou případech dopadli tvrdě na silnici nikoliv vlastní vinou.

V pátek v podvečer došlo ve Vracově ke střetu osobního auta s motocyklem. Sedmdesátiletý řidič Škody Fabia se s autem otáčel na silnici. Přitom mu mělo do očí zasvítit slunce a přehlédl přijíždějící Yamahu. Devětašedesátiletý motocyklista již nedokázal srážce zabránit a narazil přední částí motocyklu do auta. Kvůli zranění musel být převezen do nemocnice. Dechové zkoušky měly negativní výsledky.

V sobotu  odpoledne se stala dopravní nehoda motocyklu také v Hodoníně. Pětačtyřicetiletá řidička Citroenu zastavila v křižovatce před stopkou. Při rozjíždění zřejmě přehlédla po hlavní silnici jedoucí motocykl Harley Davidson. Přestože se šestačtyřicetiletý motocyklista snažil střetu zabránit a strhl řízení vpravo, narazil do přední části auta Po nárazu přeletěl přes čelní sklo vozidla a upadl na silnici. S lehkým zraněním jej odvezla sanitka. Obě dechové zkoušky prokázaly, že řidiči byli střízliví.

O pouhou hodinu později havarovala motorka v obci Dambořice. Dvaačtyřicetiletý řidič jel na motorce Jawa 250 s postranním vozíkem od Dambořic směrem na Uhřice.

Při projíždění zatáčky dostal smyk, ve smyku najel vlevo mimo silnici, kde narazil do dřevěného bednění mostu. Při havárii utrpěl zranění, se kterým byl letecky transportován do brněnské nemocnice. Dechová zkouška měla také negativní výsledek.

Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky silnice, motocykl, úraz, Yamaha, Citroën, Harley Davidson, Dambořice, Škoda Fabia, Vracov, Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Na jihomoravských silnicích skončilo o víkendu pod koly aut hned několik motorkářů  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.