Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Další hazardér s životy ostatních. Cizinec za volantem kamionu nadýchal tři a půl promile

Před týdnem jsme vás informovali o opilém řidiči kamionu, který nadýchal více jak tři promile. Dnes bohužel musíme konstatovat, že tento ostudný počin ještě překonal další řidič, který přijel do republiky ve středu ráno.

Cizinec zastavil na parkovišti s plánem se opít a jít spát. Začal tedy nasávat už na parkovišti, aby se mu poté lépe spalo. Plány mu překazil jeho šéf, který mu telefonicky přikázal, aby pokračoval do místa vykládky.

Osmačtyřicetiletý cizinec ho poslechl a nehledě na svůj alkoholový dýchánek s koňakem a pivem se rozjel  po D2 k Brnu. „Nápadně pomalou a poněkud klikatou jízdou zaujal řidiče, který nám tuto skutečnost oznámil na linku 158," uvedl na policejním webu mluvčí Pavel Šváb.

Policisté vozidlo zastavili  v Chrlicích, řidič náklaďáku nadýchal 3,44 promile. Skončil v cele a v nejbližší době si vyslechne trest za ohrožení pod vlivem návykové látky.

Zdroj: PČR

Štítky Pavel Šváb, Brno, Chrlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další hazardér s životy ostatních. Cizinec za volantem kamionu nadýchal tři a půl promile  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.