Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Dálnici D1 u Brna na 202. km uzavřela hromadná nehoda kamionů, jeden řidič zemřel

Hromadná nehoda čtyř nákladních vozů a dodávky na 202. kilometru dálnice D1 si vyžádala život řidiče jednoho z vozů. Dálnice je po havárii od 11:40 ve směru na Vyškov opět uzavřená. Ráno se nedaleko tohoto místa stala jiná havárie, po níž byla dálnice rovněž uzavřená.  Teď policie dopravu odklání na exitu 201, vozy se vracejí zpět na exitu 203.

Při nynější havárii zemřel řidič dodávky. „Pacienta jsme po vyproštění resuscitovali, ale resuscitace byla bohužel ukončena jako neúspěšná," řekla mluvčí záchranářů Hedvika Kropáčková.

Hasiči v místě nehody mají čtyři jednotky, řidiče dodávky vyprošťovali. Podle mluvčího hasičů Jaroslava Mikošky šlo o řidiče ze zahraničí.

Jde už o druhé uzavření této části dálnice během dneška. Dopoledne provoz na dálnici o kilometr dál asi hodinu stál kvůli vyprošťování nákladního vozu, který se po nehodě obrátil na střechu. Policie dopravu odkláněla stejným exitem.

Zdroj: ČTK, HZS JMK
 

Štítky havárie, Dálnice D1, dálnice, Brno, Vyškov, Jaroslav Mikoška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dálnici D1 u Brna na 202. km uzavřela hromadná nehoda kamionů, jeden řidič zemřel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.