Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Na Hodonínsku se srazila dvě auta, jeden mrtvý a dva těžce zranění. Policie žádá svědky o pomoc

Namrzlá silnice se dnes ráno stala osudným účastníkům dopravní nehody na Hodonínsku. Na mostku silnice II/380 vedoucí od obce Mutěnice do obce Hodonín se srazila dvě auta. Bilance je tragická: jeden mrtvý a dva těžce zranění. Policie žádá možné svědky incidentu o pomoc s vyšetřováním.

 

Dnes kolem desáté ranní se u obce Mutěnice srazila dvě osobní auta. Při nárazu byl usmrcen řidič škodovky a jeho spolujezdkyně utrpěla vážná zranění. Také řidič z druhého auta značky Fiat byl s těžkým poraněním letecky transportován do brněnské nemocnice. Silnice musela být uzavřena, policisté odkláněli dopravu.

Příčina dopravní nehody je nyní v šetření. "Chtěli bychom požádat o spolupráci také veřejnost. Pokud by někdo mohl poskytnout informace o průběhu zmíněné dopravní nehody, uvítáme je na bezplatné lince 158, nebo je můžete sdělit kolegům z hodonínského dopravního inspektorátu. Za pomoc a ochotu předem děkujeme," uvedla na policejním webu mluvčí Kamila Haraštová.

Adresa dopravního inspektorátu, na který se případní svědci nehody můžou obrátit s informacemi, je Svatopluka Čecha 7, 695 29 Hodonín. Kontaktovat policii můžete také na telefonu 974 633 259 nebo emailem na ho.di.podatelna@pcr.cz.

Zdroj: PČR

Martin Šeda

Štítky okres Hodonín, policie, úraz, dopravní nehoda, Hodonín, Mutěnice, Fiat, Svatopluk Čech

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Hodonínsku se srazila dvě auta, jeden mrtvý a dva těžce zranění. Policie žádá svědky o pomoc  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.