Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTO: Kamion převážející bagr narazil v Brně dnes ráno do mostu a zablokoval dopravu

Ranní dopravní špičku na příjezdu do Brna zkomplikovala v pondělí ráno dopravní nehoda v Hněvkovského ulici. Řidič kamiónu přepravujícího bagr narazil okolo půl osmé ranní do mostu. Jak kamión, tak i přepravovaný stroj se po nárazu převrátily na bok a zablokovaly tři jízdní pruhy. Nouzově zůstal průjezdný pouze jeden jízdní pruh. Zpoždění nabírají i linky městské hromadné dopravy.

Jelikož je ulice Hněvkovského hlavním tahem do centra směrem od D2 a sjíždí se na ni i z D1, tvoří se v místě kolony, kolona směrem do Brna začíná už na D2.

Osobní dopravu odkláněli policisté do ulice Kšírovy, nákladní auta projížděla místem havárie kyvadlově. „V průběhu vyprošťování vozidel bude nutné ulici kompletně uzavřít. V místě nehody i přilehlém okolí jsou nemalé dopravní komplikace," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Při něhodě se naštěstí nikdo nezranil a hasiči nemuseli ani vyprostit. „Ze soupravy neunikaly žádné provozní kapaliny. Na kola bude soupravu vracet specializovaná firma," uvedl mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška.

Foto HZS JMK

Štítky kamion, bagr, most, hněvkovského, převrácení, doprava, Brno, Jaroslav Mikoška

FOTO: Kamion převážející bagr narazil v Brně dnes ráno do mostu a zablokoval dopravu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.