Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Brně dnes vlak srazil ženu. Přežila to s těžkými zraněními

Vlak srazil dnes v Brně mladou ženu. S vážnými zraněními skončila v nemocnici,potvrdila to mluvčí záchranné služby Michaela Bothová. Na hlavní trati z Brna na Uherské Hradiště je v místě zastavený provoz, vlaky podle mluvčí Českých drah Radky Pistoriusové jezdí objízdnou trasou. Na místě zasahovali i hasiči, kteří podle svého mluvčího Jana Dvořáka pomáhali záchranářům při resuscitaci a s naložením ženy do sanitky.

Utrpěla velmi vážná poranění. Resuscitovali jsme ji a ve vážném stavu transportovali do bohunické nemocnice na urgentní příjem," uvedla Bothová.

Ženu srazil rychlík mířící z Bohumína do Brna. „Provoz je přerušený odhadem do 14:00. Rychlíky jezdí z Brna hlavního nádraží odklonem přes Chrlice a osobní a regionální vlaky jezdí odklonem přes Židenice," dodala Pistoriusová.

Foto ilustrační foto | Zdroj ČTK

Štítky vlak, srážka, žena, koleje, Brno, Jan Dvořák, České dráhy, Uherské Hradiště, Nemocnice Bohunice, Bohumín, Chrlice, Židenice, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně dnes vlak srazil ženu. Přežila to s těžkými zraněními  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.