Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilý muž se rozhodl řídit dopravu na rušné křižovatce u Brna, policisté ho museli odtáhnout násilím

Nesmírně důležitě se musel cítit osmačtyřicetiletý muž, který se rozhodl řídit rušnou dopravu na křižovatce rosického dálničního přivaděče u Ostrovačic. Dálnicí přitom v tu chvíli projíždělo obrovské množství aut. Samozvaný regulovčík však dopravu svým "řízením" především komplikoval.

Na silně opilého muže snažícího se usměrňovat dopravu podle vlastních představ zavolali zanedlouho policisty projíždějící řidiči. Problém nastal po jejich příjezdu. Muž se totiž odmítal nechat policisty v "řízení" dopravy vystřídat, pryč ze silnice ho tak museli dostat až za použití donucovacích prostředků.

Při dechové zkoušce jim poté nadýchal silně přes dvě promile. „Myšlenku řídit křižovatku však stále nechtěl pustit z hlavy a tak, aby mu v jeho riskantní činnosti zabránili, skončil do vystřízlivění v policejní cele," uzavřel policejní mluvčí David Chaloupka.

Foto ilustrační foto, PČR

Štítky Ostrovačice, doprava, opilý muž, policisté, řízení dopravy, donucovací prostředky, Brno

Opilý muž se rozhodl řídit dopravu na rušné křižovatce u Brna, policisté ho museli odtáhnout násilím  |  Brněnsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.