Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Volejbalisté nezískali v Benátkách ani set

V rámci 4. kola volejbalové UNIQA extraligy zavítali hráči Volejbalu Brno na hřiště Benátek nad Jizerou, momentálně třetího celku soutěže. Po velmi nepovedeném výkonu a prohře 3:0 se Brno vrací z Benátek bez bodů.

Brno hned na začátku utkání nezachytilo tempo hry a brzy prohrávalo. Benátky si náskok udržovaly po celou dobu sady. První výraznější náskok měly Benátky za stavu 12:7, později dokonce už 22:15 a Brno v té chvíli tahalo na palubovce za velmi krátký konec. Domácí poté první set dovedli k pohodlnému vítězství 25:16.

Ve druhém setu se hra trochu více vyrovnala, stále to však byly Benátky, kdo byl o krůček před svým soupeřem. Domácím vycházely přihrávky na síť, Brněnští se trápili na blocích a zejména na servisu, který dokonce několikrát "přešlápli." Benátští chyb hostů využili a i druhý set ovládli, tentokrát 25:21.

Ani třetí set nepřinesl brněnskému trápení konec. Domácí velmi přesnou hrou po příjmu nepouštěli Brno do bodových šňůr a sami v útoku kralovali. Navzdory tomu poslední set nabídl nejdramatičtější koncovku zápasu. Benátky sice vedly již 23:18, Brno však sérií pěti bodů vyrovnalo na 23:23. V této situaci si ale Benátky vytvořily první mečbol zápasu, který vzápětí ihned proměnily.

 

VK Karbo Benátky nad Jizerou - Volejbal Brno 3:0 (25:16, 25:21, 25:23)

Štítky volejbal, uniqa extraliga, brno, Benátky, Volejbal Brno, Benátky nad Jizerou, Česká volejbalová extraliga mužů

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalisté nezískali v Benátkách ani set  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.