Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zápasy ve volném stylu budou k vidění v hale na Lesné

V sobotu 20. října pořádá zápasnický klub TAK Hellas Brno ve sportovní hale Tesly Brno na Lesné tradiční mezinárodní turnaj o Velkou cenu města Brna ve volném stylu v kategoriích žáků, žákyň, kadetů, juniorek a seniorů.

O vítězství bude bojovat kolem sto padesáti startujících borců a dívek z Belgie, Chorvatska, Německa, Polska, Slovenska a České republiky. Vzhledem k úrovni zápasu v přihlášených zemích se předpokládá i účast reprezentantů a reprezentantek z evropských a světových soutěží.

Ani v této konkurenci by se neměli ztratit sportovci z TAK Hellas Brno. Představí se řada medailistů a medailistek z Mistrovství ČR včetně prvoligových borců a členů reprezentačních družstev. Většina z nich jsou odchovanci úspěšných Sportovních tříd zápasu při ZŠ Horácké náměstí v Brně – Řečkovicích.

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost uvidět a povzbudit novou generaci brněnských zápasníků, pokračovatelů legendy českého sportu Gustava Frištenského.

Turnaj bude zahájen v 10.30 vyřazovacími zápasy, předpokládaný začátek finálových bojů je naplánován na 17 hodin.

Napsal Evžen Vopelka, předseda klubu TAK Hellas Brno
Foto: Ezop, www.zapas-brno.cz

Štítky Zápas, volný styl, Velká cena Brna, hala Lesná, Brno, Lesné, Tesla Motors, Lesná, styl, Česko, Německo, Polsko, Belgie, Chorvatsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zápasy ve volném stylu budou k vidění v hale na Lesné  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.